24 del mes del Neixement

La veritat es que el poble semblaba estar prou be mentres no varem coneixer res mes, pero despres de tot el que em viscut darrerament quan varem salvar el poble dels no morts, tot, fins i tot el que abans semblava excitant, ara es d’allo mes aborrit. Es per aixo que l’envejosa mona d’imitacio de Lisa (Guerrera 3er, Ranger 2on, Shadowdancer 1er), les “caballeroses” Justa (Paladina 6e) i Chandra (Paladina 1er, maga de 5e), l’enxufat pater, el Maestre Theobald (Clergue de 6e), que espero no es fagi il.lusions per que l’acompanyem cuatre noies de mes o menys bon veure, i jo mateixa, la mes encantadora noia del mon (Zoraida, Rogue 2on, Sorcerer 4t), o com a minim d’aquest grup d’arreplegats amb el que m’ha tocat ajuntar-me per no quedar-me eternament empantanada en aquest poble de mala mort, varem decidir marxar cap a Ptolus, segona ciutat en importancia de Kartare.

Be, la veritat es que anem a Ptolus perque diuen que es la “ciutat de les oportunitats”; perque la capital, segons els rumors, ha estat saquejada i poca cosa interessant podriem trobar…; i, sobre tot, perque el pater va obtenir del seu mestre una carta de presentacio per al Pater Fabitor Thisk, de la capella de St. Gustav, a Ptolus (sembla ser que tots dos paters van ser amics fa anys).

ptolus01

Anuncis

3 comments so far

 1. Lisa on

  l’envejosa mona d’imitacio de Lisa ??????

  Tu, Zora-Cerda, que cony dius de mi ?!?!?!?!? No tens ni punt de comparació amb mi !!!!!!!!!!!! (raigs d’animadversió surten dels meus ulls clavant-se en els teus)

  • Zoraida on

   Ni en un mil.lio d’anys podria compararme amb tú. Seria impossible fins i tot per a mi poder rebaixar-me tant com per poder arribar a establir una comparació ;P.

 2. Theobald on

  Haya Paz hijas mías!!!!

  Oh Lothian!!! Gracias por darme tu paciencia!!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: